Wie zijn wij

Untitled

Wie zijn wij?

Takes Two bestaat uit Anton Scheper en Geertje Wemmenhove, beiden hebben hun sporen reeds verdient in de muziek. Anton heeft 25 jaar gespeeld in de 5 mansformatie Quintus en heeft feestvierend Noord Nederland op z’n kop gezet. Geertje was in menig koor de steun en toeverlaat van zingende koorleden en stond naast Griet Wiersma op het podium.

Geertje komt uit de Knipe en heeft daar haar hele leven bijna gewoond, Anton komt uit Heerenveen. Sinds 3 jaar zijn ze nu een getrouwd paar en staan samen, naast elkaar klaar om op uw evenement te komen spelen.

Repertoire?

Takes Two zorgt voor leuke muziek voor gezellige mensen. Een breed repertoire met hits uit de jaren 60 tot het heden. Muziek om op te dansen in Nederlands, Duits, Engels of Fries.

Met nummers als : Let your love flow, The jukebox, Hello Mary Lou, Blijf jij vanavond bij mij, Jij denkt maar dat je alles mag, Frysk hynder, Frijheid, Movie star, Hey Joe Mc Kenzie, Johnny b Good; kortom voor elk wat wils en voor iedere dansliefhebber.

We spelen foxtrot, Engelse wals, weense wals, chachacha, rumba, veleta, Duitse polka, Kruispolka etc. Maar ook een polonaise of even meedeinen /meezingen .

Voor wie?

Takes two beschikt over professionele apparatuur en kan van een kleine gelegenheid tot een grote gymzaal sfeer maken.Wij zijn geschikt voor toneelavonden met dansen na, dans/contact-avonden, een gezellige avond in uw dorpshuis/café, een 25 jarig huwelijk, een buiten optreden in uw winkelstraat of voor uw bedrijfsfeest etc.

Qua repertoire keuze zijn we uitermate geschikt voor mensen ouder dan 40 jaar een groep mensen die ook voor de horeca steeds belangrijker wordt, denk aan diner-dansant. Ook voor ouderenverenigingen zijn we een uitstekend orkest.

Met muzikale groeten en mogelijk tot ziens!